Kampanj pågår i ett antal områden i Luleå

Kampanj pågår i ett antal områden i Luleå

8 av 10 Luleåbor har fiber idag och vi fortsätter att ansluta nya fastigheter hela tiden. Just nu genomför vi kampanjer i delar av Hertsön, Porsön, Björkskatan, Lerbäcken och Råneå. Om du bor i något av dessa områden och inte är ansluten till fibernätet kan du vara en av dem som får ett erbjudande ifrån oss på posten.

Genom att ansluta din fastighet till fibernätet får du tillgång till en snabb uppkoppling med hög kapacitet och driftsäkerhet anpassat för dagens och morgondagens tjänster. I Lunets stadsnät kan du få hastigheter upp till 1000 Mbit/sek så oavsett vilka behov du har kan du vara säker på att fibernätet kan hantera det. Fibern är dessutom okänslig för väder och vind och höjer värdet på fastigheten den dag du vill sälja.

Lunet tillhandahåller ett öppet stadsnät och du väljer fritt bland alla tjänsteleverantörer som finns i vårt nät. Det ger dig möjligheten att välja bland ett brett utbud av tjänster inom internet, tv och telefoni som passar dina och din familjs behov.

Håll utkik i brevlådan så du inte missar kampanjen! Du kan även anmäla ditt intresse direkt genom att fylla i en intresseanmälan här.