Lunet flyttar in tillsammans med Luleå Energi på Porsödalen

Lunet flyttar in tillsammans med Luleå Energi på Porsödalen

Luleå Energi är från och med den 1 oktober ensam ägare till Lunet. Den 14 november flyttar Lunet in tillsammans med Luleå Energi på Porsödalen.

Från och med den 1 oktober 2022 är Lunet är ett helägt dotterbolag till Luleå Energikoncernen. Den 14 november kommer hela vår verksamhet att flytta in tillsammans med Luleå Energi på Porsödalen.

-Vi ser fram emot att äntligen få flytta in tillsammans med övriga Luleå Energikoncernen efter en lång tid av förberedelser. Tack vare dessa förberedelser kommer förhoppningsvis själva flytten att löpa smidigt och utan att våra kunder märker av den.” säger Kent Eneris, Affärsområdeschef Lunet.

Adressändring är genomförd och alla leveranser som har skickats till våra gamla lokaler på Smedjegatan 10 kommer att eftersändas till vår nya adress. Vi hänvisar framtida leveranser till vår nya adress som ni finner längst ner.

Flytten kommer inte att påverka våra e-postadresser, telefonnummer eller vårt arbete. Ni kan nå oss på samma sätt som tidigare under hela processen och vi kommer att säkerställa att vi har tillgänglig personal inom alla områden. Har du ett bokat besök med någon av våra medarbetare ber vi dig att ta kontakt med berörd person via telefon eller epost för ytterligare instruktioner.

-Vi på Porsödalen ser mycket positivt på att komma närmare Lunet, både genom möjligheten att få arbeta med varandra i högre utsträckning än vi gör idag, och att ses i huset på Porsödalen och umgås oftare kommer att vara en stor fördel. Jag tror att framtiden är väldigt ljus för vad vi kan åstadkomma tillsammans säger Linn Wallo, HR-strateg och projektledare för strukturaffären.

Vår fullständiga nya postadress är följande:

Lunet AB
C/O Luleå Energi AB
BOX 50100
97323 Luleå