Lunet söker en fiberprojektör

Lunet söker en fiberprojektör

Vårt samhälle präglas i allt högre grad av tjänsteproduktion där vi är precis i början av en jättelik omvandling från ett industrisamhälle till ett digitalt sådant. Digitaliseringen klassificeras numera som den fjärde industriella revolutionen och kommer omvälva det sätt som vi lever och arbetar. Lunets uppdrag är att skapa förutsättningarna för digitaliseringen av Luleå genom att tillhandhålla infrastruktur, plattform och tjänster för Luleå-regionens tillväxt som samhälle och som nav inom digitaliseringens näringar.

Vi söker
Projektering och Leverans är den del av Lunet som säljer, marknadsför, projekterar, bygger och levererar Lunets fiberlösningar till kund. Vi söker en fiberprojektör för planering och projektering kring fibernät. I rollen som projektör kommer du att i samverkan med externa och interna kontakter projektera och koordinera våra fiberprojekt. Tjänsten innefattar också arbete ute i fält med kunder och entreprenörer. Du är ansvarig för löpande planering, beställning, hantering och uppföljning.

Vem är du?
Du gillar vardagens alla kontakter med kollegor, kunder och externa partners som entreprenörer och installatörer. Du drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen och strävar efter att etablera trovärdighet och förtroende. Du skapar samarbete med personer på alla nivåer och arbetar målinriktat för att uppnå dina, gruppens och verksamhetens gemensamma mål. Nyckelord för dig är resultat, kvalitet, säkerhet och nöjda kunder. All vår personal är delaktiga i utvecklingen av företaget samt våra produkter för våra kunders bästa.

Utbildningskrav och meriterande
Vi vill att du har minst gymnasieutbildning, med inriktning inom data- och telekommunikation och/eller anläggningsverksamhet eller motsvarande kunskaper. Vi tror att du har jobbat ett antal år med erfarenhet från projektering av fiberoptiska nät och kunskap av entreprenadverksamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och B-körkort erfordras.

Vilka är vi på Lunet?
Vi är ”Lokala, trygga och nyskapande”. Det är vi på Lunet som bygger fibernätet i Luleå, en framtids- och driftsäker internetinfrastruktur med höga hastigheter för kommunens alla företag och invånare. Nätet byggs med ledande och framtidssäker teknik i alla delar ända fram till din bostad eller verksamhet. Vi samarbetar i nära relation med våra ägare Luleå kommun, Luleå Energi och Lulebo. Vi är nära våra partners, tjänsteleverantörerna och våra kunder, små som stora. I ett starkt nätverk med våra branschkollegor i Norr- och Västerbotten ser vi tillsammans till att regionerna utvecklas inom området. Lunet är ett intressebolag och ägs till lika delar av Luleå Energi och Lulebo. Vi är 19 anställda och omsätter ca 70 mkr årligen.

Är du intresserad av att anta denna spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan med personligt brev och CV sänds senast den 12 april 2020 till personal@luleaenergi.se Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Eva Leffler 0920 236 112. Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Lunet värdesätter kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etniskt och kulturell mångfald. Lunet har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.