Nu kan du göra beställningar direkt via vår webb!

Nu kan du göra beställningar direkt via vår webb!

Vi är mycket glada att meddela att vi nu lanserar möjligheten att göra beställningar direkt via vår webb. Det innebär att du från och med idag kan göra en sökning på en adress för att snabbt och enkelt få information om vilka möjligheter som finns på adressen.

Vi har gjort ett krafttag och arbetat fram en helt ny adressök för att göra det ännu smidigare för dig som användare. Vårt fokus är att den ska vara enkel att använda, lättnavigerad och informativ.

Nu kan du göra en sökning på adresser i Luleå Kommun och snabbt få information om fastigheten är ansluten till vårt nät eller inte, kontakta oss om du har några frågor samt skicka in din beställning direkt via webben och signera med BankID. I nästa steg landar din beställning sedan smidigt hos oss för vidare hantering.

Eftersom systemet är helt nytt ber vi dig att ha överseende med att allt kanske inte fungerar som det ska direkt men vi kommer att fortsätta utveckla systemet under året och utvärdera det eftersom.

Vi hoppas att du är nöjd med hur allt fungerar och att du väljer att använda systemet för att göra beställningar hos oss!

Adressöken finner du på startsidan!