Förtätningsprojekt 2018

FÖRTÄTNINGSPROJEKT 2018

Informationen på den här sidan riktar sig till dig som gjorde en beställning under vår kampanjperiod 2017.
Bor du i Sunderbyn hittar du all information under fliken som heter Sunderbyn här på projektsidan.

Så här går det till
Vår entreprenör projekterar och planerar för de anslutningar som ska utföras under året. För att effektivisera kommer de arbeta områdesvis och utgå ifrån vilken typ av arbete som måste utföras för att kunna göra installationen till fastigheten.

Entreprenören kommer börja med de anslutningar som inte kräver något markarbete. När det sedan blir tjälfritt påbörjas schaktarbeten och avlämning av material till de kunder som ska gräva på den egna tomten.

Alla som har beställt fiber kommer få information om vad som gäller för just er fastighet. När det sedan blir dags för installation kommer ni tilldelas en tid som ni får bekräfta.

Vi har många villor som ska anslutas under året, därför ber vi er att följa informationen som kommer uppdateras på den här sidan och även ta del av den information vi skickar ut via brev och sms.

Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med oss på 0920-23 61 01.

Senaste Nytt

Här ser ni viktiga tidpunkter och uppdateringar för utbyggnaden

 • 7 NOVEMBER

  2018

  Uppdatering

  Under veckan upptas arbetet med installationer i fastigheterna igen.
 • 26 SEPTEMBER

  2018

  Tidplan

  För att hinna få fram fiber innan det fryser kommer vi att lägga fokus på schakt och inblåsning av fiber till fastigheterna. Arbetet med installationer återupptas igen under vecka 45. Mer information hittar du i tidplanen högre upp.
 • 8 AUGUSTI

  2018

  Uppdatering

  Inom kort påbörjas installationer på Skurholmen, Bredviken samt delar av centrala stan. Vår entreprenör kommer kontakta dig för tidsbokning.
 • 6 JULI

  2018

  Återställning

  Har du frågor rörande återställning kan du läsa mer om det under fliken för Kundservice högst upp på sidan och sedan klickar du på Grävning och Installation i vänstermenyn.
 • 27 JUNI

  2018

  Uppdatering

  Installationer pågår just nu på Mjölkudden och Notviken. På Hertsön arbetar man med schakt och inblåsning av fiber till fastigheter.