Höstvägen

HÖSTVÄGEN

Under 2022/2023 bygger vi ut fibernätet på Höstvägen. Arbetat beräknas att påbörjas under sensommaren 2022.

Under projektets gång kommer vi att uppdatera tidslinjen nedan med information om vad som sker i projektet.  Nedan finner du en folder med information om hur installationen går till och annan information som är bra att veta.

Hur går det till?

Vi ansvarar för arbetet utanför fastighetsgräns och du som fastighetsägare ansvarar för arbetet innanför din fastighetsgräns. Vi tillhandahåller materialet du behöver för att gräva ner i marken och vår entreprenör kommer att kontakta dig för att stämma av med dig hur mycket material du behöver. Inför samtalet är det bra om du har funderat på var i fastigheten du önskar få din installation. Du behöver ha utfört grävningen på din egen tomt senast den 12 september. 2022.

Observera!
För att underlätta arbetet är det viktigt att du utför grävningen inom utsatt tid. Arbetet på tomten behöver vara klart när tekniker ska påbörja sitt arbete med att skarva ihop kanalisationen i gatan samt utföra inblåsning av fiber till fastigheten. Detta är ett förberedande arbete och installationen i fastigheten utförs längre fram.

Vad händer sen?

När det blir dags för installation kommer vi eller vår entreprenör kontakta alla som gjort en beställning för tidsbokning. När din fastighet är ansluten och klar för att börja användas får du ett leveransbesked från oss med information om hur du kommer igång. I samband med att leveransbeskedet skickas ut faktureras även installations- och serviceavgift.

Kontaktinformation

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår support:

E-post: support@lunet.se
Telefon: 0920 – 23 61 01

 • Juni

  2022

  Projektinformation

  Om du har lagt en beställning kommer du att bli kontaktad i augusti-september för mer information, utlämning av material samt information om när arbetet på din tomt behöver vara färdigställt.
 • Juni

  2022

  Beslut byggnation

  Vi har nu fått in tillräckligt antal beställningar för att kunna genomföra byggnationen i området.
 • Maj

  2022

  Erbjudande

  Ett erbjudande har skickats ut till alla fastighetsägare som ingår i projektområdet. Teckna avtal senast den 13 juni 2022 för att ta del av erbjudandet.