Revelsudden

REVELSUDDEN

Under 2021 genomför vi ett samförläggningsprojekt på Västra Revelsudden tillsammans med Luleå kommun samt genomför egen utbyggnad på Östra Revelsudden. Vi har därför möjlighet att erbjuda en fiberinstallation till alla fastigheter som ingår i projektområdet. Alla fastighetsägare som ingår i projektområdet kommer eller har fått ett erbjudande brevledes.

Information om tidplan samt annan information gällande Västra Revelsudden får du från Luleå kommun. Du finner även information i länken nedan:

Nyheter kommunalt vatten och avlopp – Luleå kommun (lulea.se)

På Östra Revelsudden samarbetar vi med Luleå Energi samt Luleå Markanläggning. Schaktarbetet beräknas starta till hösten.

Under projektets gång kommer vi att uppdatera denna sida löpande med information om vad som sker i projektet. På grund av att det är en samförläggning kan vi inte ge en exakt tidplan men vi kommer att uppdatera denna sida så fort vi har mer information.

Erbjudande

Om din fastighet ingår i projektområdet och du är intresserad av en fiberinstallation behöver du teckna avtal senast den 1 augusti 2021 för att ta del av erbjudandet. Skicka in din intresseanmälan här så återkommer vi med ett avtalsförslag.

Installationsavgift: 24 500 kr.
Priset gäller under 2021 och för villaanslutningar.
Om du tecknar avtal innan den 1 augusti 2021 erbjuder vi dig Serviceavtalet Trygg fiber kostnadsfritt i ett år från och med att installationen är färdigställd.

Hur går det till?

Vi ansvarar för arbetet utanför fastighetsgräns och du ansvarar för arbetet innanför din fastighetsgräns. Vi tillhandahåller materialet du behöver för att gräva ner i marken och vår entreprenör kommer att kontakta dig för att stämma av med dig hur mycket material du behöver. Inför samtalet är det bra om du har funderat på var i fastigheten du önskar få din installation.

Vår entreprenör kommer att markera vår avlämningspunkt vid din tomtgräns med en grävpinne och lämna material tillsammans med grävinstruktioner och datum för när grävningen behöver vara klar.

Observera!

För att underlätta arbetet är det viktigt att du utför grävningen inom utsatt tid. Arbetet på tomten behöver vara klart när tekniker ska påbörja sitt arbete med att skarva ihop kanalisationen i gatan samt utföra inblåsning av fiber till fastigheten. Detta är ett förberedande arbete och installationen i fastigheten utförs i ett senare skede.

Vad händer sen?

När det blir dags för installation kommer du att bli kontaktad för tidsbokning. Observera att det tar tid från att det förberedande arbetet är färdigställt till att installationerna genomförs.

När din fastighet är ansluten och klar för att börja användas får du ett leveransbesked från oss med information om hur du kommer igång. I samband med att leveransbeskedet skickas ut faktureras även installations- och serviceavgift.

Kontaktinformation

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår support:

E-post: forsaljning@lunet.se
Telefon: 0920 – 23 61 01
Telefontid, vardagar mellan 7.30-16.00 (lunchstängt 12.00-13.00).

För flerbostadshus eller företagsanslutningar är du välkommen att kontakta våra säljare:

E-post: foretag@lunet.se
Telefon: 0920 – 23 61 01

 

 • SEPTEMBER

  2021

  Vårt schaktarbete

  Luleå kommuns schaktarbete pågår och vi planerar att påbörja vårt schaktarbete i början av september. Vi uppdaterar tidslinjen om detta förändras.
 • 1:A AUGUSTI

  2021

  Sista dagen för beställning

  Sista dagen att teckna avtal för att ta del av projekterbjudandet och få leverans under projektet.
 • JULI

  2021

  Beställningar

  Nu har vi lanserat ordersystemet vilket innebär att du kan göra din beställning direkt via webben. Sök på din adress på startsidan för att se om adressen ingår i projektet.
 • MAJ

  2021

  Erbjudande

  Om du ingår i projektområdet kommer du att få ett erbjudande ifrån oss brevledes. Teckna avtal senast den 1 augusti 2021.