Sandnäset

Projekt Sandnäset

Under 2017 kommer vi att bygga ut delar av Sandnäset med fiber för de permanent boende som tecknat avtal för anslutning till sin fastighet under beställningsperioden sommaren 2016. Fritidshus som är belägna efter dessa vägar kan komma att anslutas. Övriga fritidshus ansluts ej.

Brev kommer att skickas ut till dig som har beställt med information om vad som gäller för just din fastighet.

Pris för anslutning till fastigheten:

Projektet är stängt för vidare beställningar, om du är intresserad av att ansluta din fastighet med fiber tar du kontakt med Lunet för information och offert.

 

Kontaktinformation

Har du frågor angående material och grävning på din egen tomt kontaktar du vår grävsamordnare.

Grävsamordnare:
Hugo Näslund 070-231 19 85
(Telefontider vardagar 8-16)

Mer information, se nedan.

Senaste nytt

Här ser ni viktiga tidpunkter och uppdateringar i projektet

 • 10 April

  2017

  Kom Igång möte

  Måndagen den 10/4 kommer vi hålla ett möte i Bälinge Byagård där vi hjälper dig att komma igång. Mer information om mötet skickas ut via post under vecka 14.
 • Vecka 14

  2017

  Klarrapporter

  Vi kommer under vecka 14 börja skicka ut leveransbesked via e-post eller vanlig post. Läs noga igenom leveransbeskedet innan du påbörjar beställning av tjänster.
 • 17 Mars

  2017

  Installation

  Vår entreprenör påbörjar installation i fastigheter. När din fiberanslutning är klar att använda skickar vi ut ett leveransbesked via e-post eller sms.
 • Vecka 9

  2017

  Tidsbokning

  Vi har skickat ut ett brev med information om tidsbokning för kommande installationer. Du kommer även få ett sms där du ska bekräfta din bokade installationstid.
 • 9 September

  2016

  Tidplan

  Nu finns ett uppstartsbrev med tidplan uppladdat här på sidan. Detta brev kommer även att skickas ut till alla som har beställt och har ett aktivt avtal.