Sandnäset

Sandnäset

Det är bara två veckor sedan vår entreprenör påbörjade installationer i fastigheter i Sandnäset. Arbetet har rullat på smidigt och vi har nu mottagit klarrapporter på samtliga adresser. Vi är mycket glada och stolta över att vi har kunnat slutföra leveranserna av fiberinstallationer så snabbt eftersom detta innebär att ingen av våra ADSL-kunder i Sandnäset kommer stå utan bredbandsanslutning när kopparnätet läggs ned den 31/5-17.

Vi kommer börja skicka ut leveransbesked under vecka 14. Leveransbeskedet skickas via e-post eller vanlig post. Läs igenom leveransbeskedet noga innan du påbörjar beställning av tjänster. Det innehåller viktig information för dig som kund.

Den 10/4 håller vi ett Kom Igång-möte i Bälinge Byagård mellan kl. 16-19. Där visar vi hur du kopplar ihop din utrustning och hur du beställer tjänster i vår kundportal. Det enda du behöver ta med dig är dina inloggningsuppgifter som finns i leveransbeskedet. Mer information om mötet kommer att skickas ut via post under veckan.