Tack till er som kom på mötet

Tack till er som kom på mötet

Lunet och Luleå Kommun vill tacka alla som kom på informationsmötet i Mörögården där vi berättade om förutsättningarna för eventuell utbyggnad av fiber till Mörön.

Kunde du inte närvara på mötet är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. För att läsa mer om förutsättningarna för att projektet ska bli av kan du gå in på projektsidan här på webben. Där har vi även samlat en FAQ av frågor som kom upp under mötet.

Vi påminner om att sista beställningsdag för att uppnå 75% anslutningsgrad är den 30 september 2016. Avtal tecknar du här på webben genom att skriva in din adress i vår adressök. Installationsavgiften betalas när installationen är slutförd.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via vår kundservice på 0920-236101. Vi har extra telefontider under tisdagen den 6/9-2016 mellan 18-20 för er som har frågor och funderingar.

Är du företagare eller äger en flerfamiljsfastighet kontatar du våra säljare på 0920-236101 och väljer företag i menyn så hjälper de dig med dina frågor.