Telia blir tv-operatör i Lunet

Telia blir tv-operatör i Lunet

Telia och Lunet har tecknat ett avtal om leverans av internet och tv-tjänster. Avtalet innebär att över 23 000 hushåll anslutna till Lunet från och med oktober kan beställa Telias tv-tjänst.

Telia erbjuder sedan 2004 bredband i Lunet. Nu utökas alltså erbjudandet till att omfatta även tv.  Alla hushåll som är anslutna till Lunet kan beställa Telias tv-tjänst och välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. I tjänsten ingår även tillgång till Telia Filmbutik med över 10 000 titlar samt möjlighet att se på tv och film via dator och mobiltelefon.

– Vi tror att kombinationen av en flexibel tv-tjänst och ett snabbt pålitligt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Stefan Borgqvist, Ansvarig för Telias tv-tjänst.

– Vi vet att våra kunder värdesätter valfrihet och enkelhet, säger Tomas Sundström, VD på Lunet. Avtalet med Telia innebär att våra kunder får tillgång till ett ännu större utbud av tjänster.

 Telias tv-tjänst fortsätter att växa och vid halvårskiften 2015 hade över 700 000 kunder tjänsten. Nu får potentiellt 23 000 hushåll i Luleå möjligheten att skaffa Sveriges snabbast växande tv-tjänst.