Thomas Nilsson ny drift- och säkerhetsansvarig på Lunet

Thomas Nilsson ny drift- och säkerhetsansvarig på Lunet

I september tillträdde Thomas Nilsson som ny drift- och säkerhetsansvarig på Lunet och blir därmed ansvarig för att säkerställa kvalitét och drift av vårt stadsnät.

Thomas kommer senast från Skylite där han arbetat som senior nätverkskonsult. Innan dess har han varit ansvarig för drift och säkerhet för nätverket på Luleå tekniska universitet. Med sin långa och breda erfarenhet från olika miljöer i kombination med sin trygga personlighet som inger förtroende är Thomas mycket lämplig för tjänsten.

– Det känns positivt att återigen få arbeta mer långsiktigt med drift och säkerhet även om konsultuppdrag också har sin tjusning säger Thomas.

Rollen innebär att säkerställa drift, underhåll och säkerhet av Lunets stadsnät samt driva utvecklingen kring drift och nätverk framåt. Arbetet sker i nära samarbete med kommunikationsingenjör, drifttekniker och andra kollegor där våra kunder är i fokus.

– Jag vill att alla ska känna att de har en viktig roll i helheten och att vi driver utvecklingen framåt tillsammans. På Lunet ska vi ligga i framkant och hela tiden arbeta för att överträffa de förväntningar tjänsteleverantörer, privatpersoner samt företag ställer på en modern nätleverantör. Jag har redan fått se vilket engagemang som finns på Lunet där alla arbetar mot samma riktning, nämligen att leverera en stabil och säker tjänst med hög tillförlitlighet, god kapacitet och utmärkt support avslutar Thomas.

Vi på Lunet ser framemot att arbeta med Thomas och hoppas att han ska trivas hos oss!