Bredbands-TV

1Anslutning till Lunet

Din fastighet måste vara ansluten till fibernätet för att du ska kunna ta del av de tjänster våra tjänsteleverantörer erbjuder. Läs mer här.

2Beställ tjänster

Nedan kan du se de tjänster våra tjänsteleverantörer erbjuder  dig som är ansluten till Lunets stadsnät. Priserna nedan visar endast ordinarie månadsavgift. Kontakta tjänsteleverantören för eventuella startavgifter och kampanjerbjudanden.

Tjänstleverantör produkt Information och beställning
Tele2

Med Tele2 får du tillgång till Sveriges största utbud av knivskarp tv med fler än 60 HD-kanaler.

Till leverantören
Till leverantören
Telenor

Telenor erbjuder inte bara bredband med höga hastigheter för internetaccess utan också ett stort utbud av olika TV paket. Våra TV grundpaket finns i flera storlekar och är flexibla nog att passa alla smaker.

Till leverantören
Till leverantören
Telia

Se på alla dina favoritkanaler med tv från Telia, när och var som helst. Välj det tv-paket med kanaler och playtjänster som passar dig bäst. Hyr enkelt film i Telias filmbutik eller se på sport via pay-per-view.

Till leverantören
Till leverantören
Allente

Allente är en av Sveriges största TV-leverantörer och är unika med att äga egna kanaler och rättigheter inom både sport och film. Här hittar du både grundpaket med underhållning-, dokumentärs- och barnkanaler samt det bästa inom sport och film.

Till leverantören
Till leverantören