Vi söker fiberprojektör

Vi söker fiberprojektör

Lunet tillhandahåller och utvecklar digital infrastruktur för att framtidssäkra de digitala kommunikationsmöjligheterna för Luleås medborgare, företag och offentliga aktörer. Med ett öppet stadsnät tryggar vi valfrihet och mångfald för de som lever, bor och arbetar i Luleå kommun. Nu vill vi utöka vår avdelning med ytterligare en fiberprojektör för planering och projektering av fibernätet.

Om rollen

Avdelningen Infrastruktur på Lunet ansvarar för nybyggnation, ombyggnation och förvaltning av bolagets kommunikationsnät. I rollen som projektör kommer du i samverkan med externa och interna kontakter projektera och koordinera våra fiberprojekt. Du arbetar i tät dialog med kunder och entreprenörer, varierar kontorsarbete med fältbesök och är förutom projektering också ansvarig för löpande planering, beställning och uppföljning.


Vem är du?

Du gillar vardagens alla kontakter med kollegor, kunder och externa partners som entreprenörer och installatörer. Du drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen och strävar efter att etablera trovärdighet och förtroende. Du skapar samarbete med personer på alla nivåer och arbetar målinriktat för att uppnå dina, gruppens och verksamhetens gemensamma mål. Nyckelord för dig är resultat, kvalitet, säkerhet och nöjda kunder. All vår personal är delaktiga i utvecklingen av Lunet och våra produkter, för våra kunders bästa.

Utbildningskrav och meriterande

Vi vill att du har minst gymnasieutbildning, inom något av områdena data- och telekommunikation, projektledning, samhällsplanering eller motsvarande kunskaper. Vi tror att du har arbetat ett antal år och har erfarenhet av och kunskap om fiberoptiska nät, meriterande är också kunskap av entreprenadverksamhet och ledningsinfrastruktur. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och B-körkort erfordras.

Vilka är vi på Lunet?

Vi är hjärtat för digital infrastruktur i framtidens Luleå och vi är nära våra partners, tjänsteleverantörerna och våra kunder, små som stora. I ett starkt nätverk med våra branschkollegor i Norr- och Västerbotten ser vi tillsammans till att regionerna utvecklas inom området. Lunet är ett av Luleå Energi helägt dotterbolag.

Vad får du hos oss?

För oss på Lunet är det viktigt att du ska ha ett hållbart arbetsliv. Vi sätter stor vikt vid dina möjligheter att prestera, leverera och utvecklas, men också på att du ska trivas och må bra. Våra förmåner och villkor har därför tagits fram med fokus på återhämtning, flexibilitet samt hälsa och friskvård. För rollen ingår arbetstidsförkortning, flextid och möjlighet till hybridarbete. Allt för att ge dig rätta förutsättningar!


Sök idag!

Är du intresserad av att anta denna spännande utmaning? Rekryteringen hanteras av Luleå Energi. Varmt välkommen med din ansökan med personligt brev och CV via Luleå Energis karriärsida Karriär – Luleå Energi (luleaenergi.se) senast den 30 april 2023. Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef  EvaLeffler eva.leffler@lunet.se

Lunet värdesätter kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning och mångfald. Lunet har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.