VILL DU TESTA EN NY LÖSNING FÖR SMARTA HEM?

VILL DU TESTA EN NY LÖSNING FÖR SMARTA HEM?

Lunet söker nu pilotkunder för att testa en ny tjänsteplattform för smarta hem. Plattformen är framtagen av vår samarbetspartner Kalejdo och är en öppen molnbaserad plattform för uppkopplade saker.

Med Kalejdos smarta hem startpaket kan du styra belysningen, se när dörrar öppnas och stängs och få en överblick över din energiförbrukning. Startpaketet är en bastjänst som utgör en grund för framtida tjänster. Målet med pilotprojektet är att få feedback på funktionaliteten i appen och den tekniska utrustningen som ingår i paketet innan tjänsten lanseras och vidareutvecklas.

För att använda tjänsten behöver du ett startpaket som innehåller en gateway som kopplar ditt system mot stadsnätet, två dörr/fönster sensorer, en multisensor för rörelse och temperatur och två brytare med energimätning. Du behöver även en app för att styra dina tjänster och tillgång till stadsnätet.

Det är kostnadsfritt att delta i pilotprojektet och vi tillhandahåller tjänst och utrustning under testperioden. Vi vill att du genom projektet ger oss konstruktiv feedback och synpunkter löpande genom att svara på enkätfrågor. Som tack för hjälpen kommer du att få köpa startpaketet till ett rabatterat pris när testperioden är avslutad.

Låter det intressant?
Skicka in en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Av de som visat intresse gör vi sedan ett urval av kunder som sedan får mer information om projektet och ett startpaket hemskickat. För att kunna delta behöver du vara kund hos oss.

* obligatorisk uppgiftAntal personer i hushållet *
Vänligen markera de sätt vi får kontakta dig:


Vi behandlar din information med respekt. Du kan när som helst avanmäla dig för ytterligare kontakt via sidfoten i våra mailutskick eller genom att kontakta oss genom vår hemsida.

Vi använder Mailchimp för administration av detta formulär. Genom att skicka in din intresseanmälan bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Du kan läsa deras sekretesspolicy här: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Genom att skicka in detta formulär kommer lämnade personuppgifter behandlas för de ändamål som beskrivs i Lunets integritetspolicy. För de uppgifter som kräver samtycke lämnas det i samband med att du accepterar integritetspolicyn.